Autopoetsbedrijf Haarlem en omgeving

Wiki Article

Ben je wel klaar met je Merdedes omdat deze er oud uit ziet? Wij wassen je vierwieler net zo lang tot elk stukje weer glimt. De weersbeïnvloedingen doen je toyota weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zetten ons volledig in zodat dat de prachtige glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. Voor het fraaiste resultaat zullen we de laklaag weer als nieuw maken. Onze medewerkers zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is niet zo vreemd, want ze gebruiken de beste autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze webpagina. In een zucht staat er dan weer een geweldig fonkelende automobiel voor je appartement waar je graag naar kijkt.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Zoveel kleine krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Het is een beroerd ogenblik en je bent juist zo voorzichtig. Om weer in een stralende vierwieler te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. En uiteraard die kleur, helemaal opgebloeid.

Is het niet geweldig al die glimmende auto's die glanzen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Dit wordt verkregen met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw auto kan net zo voortreffelijk worden. Wat moet ik me bij nano-coating inbeelden? Nou het is een aparte beveiligde laag over je momentele laklaag heen die nog lange tijd blijft zitten. Voordat de glas-coating op de bolide kan worden gesmeerd behoort de heilige koe eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt de gel blijven zitten. Na deze glas-coating heeft regenwater en viezigheid geen grip meer op je autolak, je bolide blijft spik en span.

Tevens de binnenkant van je bolide kunnen we volledig zuiveren zodat je weer met een goed gevoel de vierwieler in stapt. Leren zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Waar is het auto interieur laten reinigen goed voor? Na een jaar is het interieur lang niet zo fris meer als toen het was. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. De stoffen zetels komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Kia zalig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Alle andere geuren die in het auto interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je auto overal schoon. Neem als voorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Vanzelf sprekend kan je tevens pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Je kan bij ons elke kant op, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. We zouden het fantastisch vinden als je ons wilt aanbevelen bij onder andere je oom. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

Jouw heilige koe staat maar beslagen bij de voordeur? Wij polijsten je honda van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Onweer doet je mercedes geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zetten ons compleet in zodat dat de fraaie glans die je Bmw voorheen had weer terug komt. Voor de mooiste uitslag zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met krachtige producten en de grootste vakmanschap leveren we jouw bolide weer af. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite.
In de kortste tijd komen de buren naar je toe om te vragen of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast wel eens gebeurd, je bent op weg naar de Jumbo om inkopen voor het weekend te doen en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door opspattend grind. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur ook wazig, het ziet er niet uit. Om van al die krasjes in je vierwieler af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of steentjes weer honderd procent verdwenen. En natuurlijk die kleur, helemaal opgebloeid.

Ongeevenaard mooi toch Lees hier al die glanzende auto's die glanzen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Dat je een rondje aan het lopen bent en zoiets hebt van dat is wel erg aantrekkelijk? Met onze nano-coating service gaat ook jouw heilige koe er net zo mooi van worden, is dat niet de wens waar je regelmatig aan zit te denken? Wat moet ik me bij glascoating inbeelden? Nou het is een extra ondersteunende laag over je momentele autolak heen welke meerdere jaren blijft bestaan. Belangrijk is dat de vierwieler eerst compleet gepolijst moet zijn anders wilt het middel niet pakken. Na deze behandeling heeft regenwater en vuil geen greep meer op je lak, je vierwieler blijft spik en span.

Plus de binnenzijde van je auto kunnen we geheel reinigen zodat je weer met een goed gevoel de auto in stapt. Niks van het auto interieur zien wij over het hoofd, de stoelen en dashboard tot de grond aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten schoonmaken? Na verloop van tijd is het auto interieur lang niet zo schoon meer als toen je het kocht. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een vies interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Talloze mensen vinden een nieuw aangeschafte Audi prettig ruiken, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle nieuwe geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je Jeep geheel van binnen en buiten brandschoon te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend kan je tevens pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Wij bieden onze dienstverlening aan voor zowel particulieren als bedrijven. Nadat je jouw bedrijfswagen netjes kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons bijvoorbeeld bij je oma wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Breng ons maar eens een bezoek.

Report this wiki page